...Ismerj meg kicsit közelebbről...


Virtuális asszisztencia

kattints a részlekhez

Corvinus Egyetemen szereztem közgazdász diplomát. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem elsősorban pénzügyi területen, melyet kis-, és multinacionális nagyvállalatoknál szereztem. Mára megfogalmazódott bennem, hogy mindazt a feladatot, amit irodai környezetben elláttam, képes lennék sokkal hatékonyabban, magas színvonalon, precízen, a Te egyedi megbízásaidra koncentrálva, nyugodt otthoni környezetben is végrehajtani.

Célcsoportom elsősorban azok az egyéni vállalkozók, kisvállalkozások, webshopok képviselői, akiknek a megnövekedett napi feladataik mellett már nem jut elegendő idejük a sikeres üzletvezetéshez nélkülözhetetlen és szükséges pénzügyi és egyéb adminisztrációra.

Fotózás

Minden egy karácsonyi ajándékkal indult - egy NIKON D50 kis belépőszintű DSLR fényképezőgéppel. A fotózás már gyerekkorom óta az érdeklődésem középpontjában áll, viszont ezzel az ajándékkal nőtte ki magát a hobbim mára szenvedéllyé. És ennek már lassan 10 éve, azóta a kisgépemet is sikerült lecserélni. Olyan tanároktól volt lehetőségem tanulni, mint Baricz Katalin, Szipál Martin, Eifert János, Imre Tamás és még sorolhatnám, akik hozzásegítettek ahhoz, hogy a körülöttünk lévő dolgokra egy kicsit másképp is nézzek. Igyekszem folyamatosan fejlődni és tanulni, workshopokon résztvenni, hogy mindig jobb és jobb lehessek és tovább tágíthassam a látásmódom.

kattints a galériához